За неприятна случка сподели в мрежата майка на младо момиче. Диана

...
За неприятна случка сподели в мрежата майка на младо момиче. Диана
Коментари Харесай

Момиче остана без луксозен смартфон - откриха го, а ще го върнат ли?

За неприятна преживелица показа в мрежата майка на младо момиче. Диана Гавраилова твърди, че телефонът на щерка ѝ - Phone 13 Pro Max Gold, е липсващ, когато е била на посещаване в пловдивски клуб, намиращ се в северната част на града.

 Когато потърсила местонахождението му със специфична софтуерна стратегия се оказало, че устройството към този момент се намира в кв. " Тракия ". Жената твърди, че незнаен съзнателно задържа устройството в себе си и не го връща. Тя споделя в мрежата и фотография на карта, на която твърди, че е последното местоположение на смарт телефона.  " Много апелирам, който го задържа, да бъде по този начин добър да се свърже с мен и да го върне ", написа Диана Гавраилова. Тя добавя и че устройството е неизползваемо, тъй като е блокирано.

Вижте целия роман на дамата, оповестен без интервенция:
  " На 14.05 на щерка ми ѝ е липсващ телефон - iPhone 13 Pro Max Gold, в бар SECRETS. Последно е засечен включен на адрес в ж.к. Тракия - ул. " Григор Божков ", блок 70Е. Телефонът е негоден, тъй като е блокиран и се следи от полицията. Много апелирам, който го задържа, да бъде по този начин добър, да се свърже с мен и да го върне. "

 Снимка: DH Photo/KVN Rohit 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР